Pariurile pot fi fraudate şi de o simplă angajată la o agenţie! Un astfel de caz a fost prezentat recent la o emisiune TV

Chiar dacă nu sunteţi fan al emisiunii „Insula iubirii” sau jucător la pariuri, vă recomand să urmăriţi filmuleţul – de la minutul 3:22 dacă aveţi mai multă răbdare sau de la minutul 5:30 – măcar până la minutul 11, chiar dacă unele intervale sunt plictisitoare/inutile.

În rezumat:
O angajată la o casă de pariuri împreună cu prietenul ei… câştigă la pariuri o sumă care să le permită să cumpere o maşină; câştigă la casa de pariuri  – chiar agenţia – unde lucra ea!
– Casa de pariuri depistează golănia la un moment dat, dar nu depune reclamaţie şi preferă să dea la pace cu infractorii, care achită suma de 15.000 euro (nu se precizează moneda în filmuleţ, dar sigur nu e vorba de lei din moment ce suma câştigată a permis achiziţionarea unei maşini)

Din acest video se pot trage două concluzii:

  • Sistemul de la pariuri, cel puţin de la una din firme (cea la care a lucrat naiva din emisiune), poate fi fraudat dacă ai pe cineva în interior, chiar ca simplu angajat la o agenţie
  • Cel puţin casa de pariuri din acest caz a preferat să pună batista pe ţambal, tocmai pentru a nu se afla că SE POATE!

Şi o a treia concluzie, fără legătură cu pariurile sportive:
– dacă prostia ar durea… s-ar auzi numai urlete pe „Insula iubirii”! (sursa foto/video: youtube.com)