Am testat în urmă cu două zile un fel de rubrică nouă, numită “Ştire de colecţie“, care îşi propune să prezinte informaţii din urmă cu mai bine de 10 ani, apărute în diverse publicaţii tipărite pentru care am prestat.

Nu am rupt topurile cu accesările la ştirea «Aricii obligă “McDonald’s” sã modifice modelul cupelor pentru îngheţată», dar am avut destule reacţii pozitive care m-au determinat să merg mai departe, aşa că astăzi vă prezint articolul “Moda se globalizeazã: încălţămintea Crocs cucereşte lumea“, publicat în iulie 2007.

NU mi-am propus să reiau doar ştiri “mondene”, chiar dimpotrivă. Am găsit în arhivă nişte articole foarte interesante, de exemplu despre ce proiecte extraordinare anunţau în urmă cu peste 10 ani anumiţi investitori sau instituţii, dar încă mai caut o “soluţie grafică” de prezentare, pentru că, din păcate, “s-au spart fonturile” la multe dintre PDF-urile pe care le am în arhivă.

Prin urmare, astăzi… doar despre Crocşi… şi într-o variantă alb-negru, că era destul de scump tiparul color în 2007. Puteţi citi textul într-o variantă accesibilă şi pentru cei cu ochelari dacă daţi un click pe imaginea de mai jos. (sursa foto color: cheezburger.com)SUPERVIZOR.ro On Iunie - 19 - 2019

Leave a Reply