Pentru prima dată, vânzările ALTEX au fost sub cele ale eMAG; compania lui DAN OSTAHIE a înregistrat un profit record

ALTEX ROMANIA SRL Voluntari (CUI: 2864518) a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 3,28 MILIARDE LEI şi un profit net de 48,66 milioane lei, cele mai bune rezultate din istoria companiei.

Totuşi, firma lui Dan Constantin OSTAHIE a înregistrat şi o premieră nedorită (nu neapărat negativă): a avut vânzări ceva mai mici decât eMAG.

Interesant este faptul că ALTEX ROMANIA SRL, deşi plăteşte 1.000 de angajaţi în plus faţă de concurentul DANTE INTERNATIONAL SA (CUI: 14399840), deşi are numeroase magazine care generează cheltuieli importante… a reuşit să înregistreze un profit net de peste 10 milioane euro şi să plătească aproape 8 milioane de lei impozit pe profit.

Şi apropo de articolul „eMAG nu a plătit niciun leu drept impozit pe profit în ultimii 5 ani; pierderile raportate pentru anul trecut sunt de 111 milioane lei„: prin vocea unui blogger, retailerul deţinut de Grupul „Naspers” a venit cu o precizare pentru mine şi pentru alţii ca mine, care nu înţeleg cum se derulează o afacere de succes: eMAG va mai raporta pierderi încă minim 3 ani. (sursa foto: facebook.com/AltexRomania)

CITIŢI ŞI:
eMAG nu a plătit niciun leu drept impozit pe profit în ultimii 5 ani; pierderile raportate pentru anul trecut sunt de 111 milioane lei