PETROCONSTRUCT GROUP: Termenul limită de înscriere la masa credală este 2 octombrie 2018

Înfiinţată în anul 2002 şi controlată de Lazăr POPESCU (asociat majoritar – 95% şi unic administrator), PETROCONSTRUCT GROUP SRL Bucureşti (CUI: 14668329) se prezintă pe site-ul propriu (într-o limbă ce seamănă cu româna!) drept o companie importantă, ale cărei activităţi „sunt efectuate pe o zonă geografică largă a ţării, cu un domeniu de aplicare foarte larg în domeniul construcţiilor, lucrărilor de infrastructură rutieră (drumuri, poduri), reţelelor de conducte din plastic oţel şi, construcţii civile şi industriale”.

Rezultatele financiare arată că PETROCONSTRUCT GROUP SRL a fost cel mult o companie medie, doar în 2009 reuşind o cifră de afaceri de aproximativ două milioane euro cu 85 de angajaţi (maximul istoric). Dar problema nu este ce a fost firma lui Lazăr POPESCU, ci… ce a ajuns!

Pe 7 august 2018, PETROCONSTRUCT GROUP SRL s-a cerut în insolvenţă, demers care a survenit după ce şi creditorii CONDMAG SA Braşov (CUI: 1100008, în reorganizare judiciară) şi „Composesoratul de Pădure al Statului Leapşa” solicitaseră aplicarea Legii 85/2014… şi deznodământul nu mai putea fi evitat.

Judecătorul sindic Mihaela PAICU de la Tribunalul Bucureşti a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă pe 21 august 2018 şi a numit în funcţia de administrator judiciar provizoriu practicianul propus de debitoare, OPTIMUS INSOLV IPURL (Cati RĂDIŢA).

Termenul limtă pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor este 2 octombrie 2018, iar prima Adunare a Creditorilor urmează să se întrunească pe 22 octombrie 2018 (locul şi ora nu au fost comunicate de administratorul judiciar).

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.27022/3/2018, al debitoarei PETROCONSTRUCT GROUP SRL Bucureşti, este programat pe 6 noiembrie 2018. (sursa foto: petroconstructgroup.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
PETROCONSTRUCT GROUP SRL – Încheiere de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală

PETROCONSTRUCT GROUP SRL – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă