Prima ţeapă FLORIA – 1,5 milioane lei. Urmare a intervenţiei SUPERVIZOR.ro, lichidatorul judiciar a formulat cerere de atragere a răspunderii exclusiv împotriva lui Mugurel-Cosmin FRUNZETTI

În octombrie 2020, am semnalat faptul că prima firmă care a administrat magazinul online FLORIA.ro a fost fondată de Mugurel-Cosmin FRUNZETTI (foto), a tras Fiscului o ţeapă (evaluată ulterior la 1.487.014 lei)… după care a fost pusă în cârca unor tunisieni, pe numele cărora au fost transferate şi alte zeci de soietăţi – detalii AICI.

Pentru a fi sigur că informaţia ajunge la cine trebuie, am informat lichidatorul judiciar DIVIZIA CENTRALĂ DE INSOLVENŢĂ SPRL Craiova (Valentin George BUCICOIU) şi Fiscul cu privire la această golănie (clasică).

Şi ce să vezi?! MARE MINUNE! Lichidatorul judiciar (care nu verificase istoricul firmei până la acel moment) a formulat cerere de atragere a răspunderii personale/patrimoniale… exclusiv împotriva lui Mugurel-Cosmin FRUNZETTI, demers juridic care a dus la constituirea Dosarului asociat nr.20606/3/2019/a1, cu termen de judecată pe 28 septembrie 2021. Timp suficient pentru a transmite observaţiile/informaţiile SUPERVIZOR.ro şi către judecătorul sindic! (sursa foto: mugurfrunzetti.ro)

CITIŢI ŞI:
Ţeapă de 1,5 milioane lei trasă de prima firmă care a administrat magazinul online FLORIA.ro… fondată de Mugurel-Cosmin FRUNZETTI