PRIMA TV a intrat în insolvenţă

Programat iniţial pentru data de 3 septembrie 2015, primul termen din Dosarul 29419/3/2015 – referitor la cererea debitoarei PRIMA BROADCASTING GROUP SRL Bucureşti (CUI 4747298) de deschidere a insolvenţei – a fost devansat pentru data de 19 august 2015, când Tribunalul Bucureşti a hotărât deschiderea procedurii generale.

Ca administrator judiciar provizoriu a fost desemnat practicianul în insolvenţă SMDA INSOLVENCY SPRL (smda-insolvency.ro), „cu o remuneraţie de 3.000 lei din averea debitorului”, în timp ce termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor asupra averii debitorului a fost stabilit pentru data de 5 octombrie 2015.

PRIMA BROADCASTING GROUP SRL este societatea care deţine licenţa pentru postul PRIMA TV, plus licenţa audio pentru RADIO M PLUS. A solicitat să intre în insolvenţă după ce o cerere similară a fost depusă la tribunal de către OMV PETROM MARKETING SRL şi după ce unii creditori au demarat acţiuni de executare silită, printre aceştia numărându-se şi GRIG CHIROIU MEDIA COMPANY SRL, societatea care realizează pentru PRIMA TV serialul „Trăsniţii”.

PRIMA BROADCASTING GROUP SRL a raportat la finalul anului trecut datorii totale de 64,28 milioane lei şi creanţe de 24,72 milioane lei. Societatea este deţinută de GRAFFITI RED SRL Bucureşti (CUI 31631800), firmă controlată, prin intermediul unui companii din Olanda, de Cristian Ionel BURCI.

Citiţi şi:
Tribunalul Bucureşti îşi bate joc de creditorii PRIMA TV. Şi OMV PETROM a depus cerere de insolvenţă