Primăria Iaşi nu deţine lista actualizată a autorizaţiilor/licenţelor TAXI… şi nici nu a fost în stare să o întocmească în 10 zile

0

Primăria Municipiului Iaşi prezintă pe site-ul propriu o listă a autorizaţiilor TAXI… valabilă la începutul anului 2018 – AICI.

Pe 12 iunie 2019, pe la ora 15, am solicitat Primăriei Iaşi, în baza Legii 544/2001, să-mi spună dacă lista respectivă a suferit modificări.

În solicitarea transmisă municipalităţii ieşene, am spus aşa:

În cazul în care această listă a suferit modificări, vă rog să dispuneţi publicarea variantei actualizate în cel mai scurt timp posibil.

Menţionez că, pe baza acestei liste, transmit sesizări la unele instituţii ale statului şi din acest motiv am nevoie de varianta corectă/actualizată… pentru că, de exemplu, în lista publicată acum pe site apare o firmă cu mai multe autorizaţii taxi care a fost declarată INACTIVĂ de către ANAF în urmă cu mai bine de un an!

Pe 13 iunie 2019 mi s-a comunicat că solicitarea mea a primit un număr de înregistrare:

Buna ziua

Numarul de inregistrare al solicitarii dumneavoastra este 65791/13.06.2019.

Va asiguram de intreaga noastra disponibilitate pentru solutionarea aspectelor semnalate de dumneavoastra.
Cu deosebita pretuire,
PRIMARIA MUNICIPIULUI IASI

Ieri, 24 iunie 2019, Primăria Municipiului Iaşi mi-a transmis că mă asigură de „intreaga noastra disponibilitate pentru solutionarea aspectelor semnalate de dumneavoastra”, dar:

datele solicitate nu au putut fi expediate în termenul iniţial de 10 zile, urmând să vă parvină răspunsul în termen de 30 de zile de la data înregistrării cererii dumneavoastră

Dincolo de „politeţurile” primite, concluzia mea e că Primăria Iaşi nu deţine o listă actualizată a autorizaţiilor/licenţelor TAXI… şi nici nu a fost în stare să o redacteze în 10 zile.

Dacă mâine-poimâine întreabă Fiscul sau Poliţia Rutieră despre o maşină taxi, dacă deţine autorizaţie, ce le spune Primăria Iaşi? Le spune să aştepte 30 de zile?

Eu mi-am pierdut răbdarea şi deja am transmis o sesizare la Fiscul din Iaşi şi la ANTIFRAUDĂ, că nu mi se pare normal să raportezi venituri de sub 500 de euro pe lună pentru un taxi, în condiţiile în care suma reală este de 3-4 ori mai mare!LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.