România mai are o şansă! Ginel-Eugen VLASIE are 20 de ani, nu a plecat din ţară, a ales o Universitate din Iaşi şi a împrumutat firma proprie cu 4 milioane lei (document ataşat)

Ginel-Eugen VLASIE (foto) este fiul unui om de afaceri de mare succes din judeţul Neamţ.

Unii cârcotaşi zic despre Ginel senior/tatăl că ar fi în cârdăşie cu „un băiat care şi-a tras-o cu o minoră”… şi a fost filmat. Nu s-a demonstrat nimic… au trecut mai bine de 8 ani şi nu sunt semne că s-ar fi întors Culiţă în mormânt! Nici măcar pentru că cei 3 Brazi îşi scot ochii prin instanţe!

Acest Ginel-Eugen VLASIE are doar 20 de ani şi, conform reţelelor sociale, «studiază la Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi» („Agronomie şi Medicină Veterinară ” pentru cei mai bătrâni).

Prima chestie care trebuie menţionată – la câţi bani are tat-su, putea lejer să urmeze o facultate din străinătate. Dar NU! Patriot! A rămas în ţara noastră!

Deşi clar era cufundat în studii ale „ştiinţelor vieţii”, în 2020 a preluat societatea HELGRA DECORA SRL Borleşti (CUI/CIF: 28971160), de la Nicolae Cristian CADARE.

Cu siguranţă că s-a luptat pentru ca firma lui să ajungă măcar în topurile naţionale, dar HELGRA DECORA SRL a intrat în insolvenţă. Probabil nu a ales administratorul potrivit. Greşelile tinereţii!

Tabelul preliminar al creanţelor, publicat recent de administratorul judiciar provizoriu CAPITAL INSOL SPRL FILIALA IAŞI, arată că Ginel-Eugen VLASIE şi-a sacrificat şi economiile (sper că nu chiar pe toate)  ca să salveze HELGRA DECORA SRL de la intrarea în incapacitate de plată. Nu a reuşit… dar gestul contează!

E vorba de 4.091.107 lei, suma cu care este înscris la masa credală… şi doar răutăcioşii cred că un tânăr de 20 de ani nu poate avea (legal) această sumă.

DOCUMENT ATAŞAT:
HELGRA DECORA SRL – Tabel preliminar al creanţelor

CITIŢI ŞI:
Ginel-Eugen VLASIE a pasat firma în insolvenţă HELGRA DECORA lui Nicolae Cristian CADARE; datoriile la stat depăşesc 2,14 milioane lei, cu cel puţin o treime stopaj la sursă; înainte de deschiderea procedurii, debitoarea a cesionat X-CAPE CLUB… unui alt CADARE