ROMCAB a cerut strămutarea procesului de insolvenţă. Avocatul debitoarei s-a prezentat în instanţă… după ce s-a pronunţat sentinţa! Acţiunile firmei sunt listate la BVB

ROMCAB SA Tîrgu-Mureş (CUI: 7947193), societate listată încă din 1995 la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul MCAB, şi despre care se spunea că este „o comoară” a economiei româneşti, a intrat în insolvenţă pe 20 februarie 2017 – Dosar nr.50/1371/2017.

Am aflat astăzi, 21 septembrie 2018, că petenta ROMCAB SA a solicitat strămutarea procesului/dosarului de insolvenţă… şi, implicit, a dosarelor asociate.

Şi tot astăzi am aflat că cererea a fost respinsă.  Deşi portal.just tot nu este funcţional 100%! Pentru că de acest site se ocupă nişte neica-nimeni, nişte handicapaţi (profesional). 

Extraordinar nu e că solicitarea a fost respinsă, ci că avocatul reclamantei (ROMCAB SA – n.r) nu s-a prezentat la „prima înfâţişare”, ci a venit… când şi-a adus aminte.

Prea târziu, după cum precizează instanţa, care a respins „cererea de strămutare a procesului ce face obiectul dosarului nr.50/1371/2017 şi a tuturor dosarelor asociate”.
Decizia este definitivă!

Pe avocatul debitoarei îl cheamă NĂNESCU Andrei Răzvan şi sentinţa o găsiţi în documentul ataşat.

DOCUMENT ATAŞAT:
ROMCAB SA – Sentinţa de respingere a cererii de strămutare

CITIŢI ŞI:
Cu mare întârziere, administratorul judiciar de la ROMCAB s-a îndurat să respecte decizia instanţei şi a publicat tabelul preliminar actualizat al creanţelor