S-a înfuriat administratorul judiciar de la SIBAREX… şi a anunţat termenele procedurii; în 6 zile, îi rezolvă pe creditori!

MINUNE! Trebuie să notez în calendar! La doar o zi după ce „l-am tras de urechi” că nu a anunţat termenele procedurii de insolvenţă în cazul SIBAREX SA Câmpineanca (CUI: 1446908), administratorul judiciar MIHAI CONIAC „a rupt uşa” de la Registrul Comerţului şi a depus spre publicare notificarea nr.1/4746 din 23 mai 2017.

Prin documentul respectiv, C.I.I. CONIAC MIHAI anunţă că termenul limită pentru înregistrarea cererilor de admitere a creanţelor este 7 iunie 2016, iar cel pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 09.06.2017, urmând ca Adunarea Creditorilor să se întrunească pe 12 iunie 2017, ora 12:00, la sediul ales al administratorului judiciar (Focşani, str.Aurora nr.2bis, judeţul Vrancea).

SERIOS?! Creditorii se pot înscrie până miercuri (7 iunie 2017, care poate fi şi data poştei!), vineri (9 iunie 2017) va fi întocmit ŞI PUBLICAT tabelul preliminar, iar luni (12 iunie 2017) se va întruni Adunarea Creditorilor? Aşa să fie!

Punem pariu că se înfurie MIHAI CONIAC şi depune LA TERMEN, eventual şi publică, raportul privind cauzele insolvenţei?! (sursa foto: abovethelaw.com)

CITIŢI ŞI:
SIBAREX este în insolvenţă de mai bine de o lună, dar administratorul judiciar MIHAI CONIAC nu a anunţat termenele procedurii; societatea este listată la BVB

NOTĂ:
Dacă aţi găsit informaţii utile în acest articol, gândiţi-vă că s-ar putea să fie de interes şi pentru prietenii Dumneavoastră!
Pentru informaţii despre orice altă insolvenţă/faliment din România, expediaţi cu încredere un email la adresa de contact