Salutări pentru… ORANGE şi CARREFOUR!

M-a întrebat cineva de ce nu au preluat/publicat site-urile importante ştirile referitoare la cererile de insolvenţă depuse împotriva ORANGE ROMANIA SA Bucureşti (CUI/CIF: 9010105) sau CARREFOUR ROMÂNIA SA Bucureşti (CUI: 11588780), despre care SUPERVIZOR.ro a scris AICI şi AICI.

Răspunsul e simplu: cele mai importante site-uri din România trăiesc din publicitate, iar printre cei mai „generoşi” clienţi de publicitate se numără ORANGE şi CARREFOUR.

E adevărat că multe dintre site-uri nu primesc publicitate/bani direct de la clienţii finali, ci prin intermediul unor jeguri ca Val VOICU… dar nici aşa nu îşi permit să anunţe că mari companii, ca ORANGE sau CARREFOUR, îşi bat joc de partenerii de afaceri.
DA, cererile de insolvenţă depuse împotriva unor firme ca ORANGE ROMANIA SA sau CARREFOUR ROMÂNIA SA arată că aceste multinaţionale îşi bat joc de furnizori. Că nu depune nimeni o cerere de insolvenţă dacă îşi primeşte banii la timp.

Şi DA! CARREFOUR ROMÂNIA SA a (mai) fost în insolvenţă. A ajuns în insolvenţă pentru că şi-a bătut joc de un furnizor – Dosar nr.21867/3/2013.

Nu găsiţi informaţia asta pe portal.just.ro pentru că de acest site se ocupă nişte handicapaţi (profesional vorbind) – IT-iştii de la Ministerului Justiţiei şi „marii specialişti” de la INDACO SYSTEMS SRL. (sursa foto: videohive.net)