SEERS CRM: S-a cerut în insolvenţă „Excelenţa în Salesforce & Siebel CRM”; firma lui Alin-Cristian VETELEANU a fost înfiinţată în 2012… şi se laudă cu peste 10 ani de experienţă!

Societatea SEERS CRM SRL Bucureşti (CUI/CIF: 30035043), care desfăşoară „activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei” (Cod CAEN: 6202), a fost înfiinţată de Alin-Cristian VETELEANU în aprilie 2012… dar asta nu o împiedică să susţină pe site-ul propriu că are peste 10 ani de experienţă! Mai mult, firma bucureşteană se prezintă drept „Excelenţa în Salesforce & Siebel CRM” sau „Compania #1 de implementare Salesforce & Siebel CRM în România” şi vorbeşte de „una dintre cele mai experimentate echipe de consultanţi ce poate fi gasită în estul Europei”… în condiţiile în care anul trecut a avut doar 5 angajaţi.

Sărim peste balivernele de pe site-ul seerscrm.com şi trecem la lucruri serioase… cum ar fi rezultatele financiare: în 2017, SEERS CRM SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 3,25 milioane lei şi pierderi de două milioane lei, iar la finalul anului avea datorii de 6,73 milioane lei şi capitaluri proprii negative de -3.222.542 lei.


SEERS CRM SRL – rezultate financiare 2017

Deşi starea de insolvenţă s-a instalat de mai multă vreme, firma lui Alin-Cristian VETELEANU a decis abia pe 6 decembrie 2018 să se recunoască în incapacitate de plată, aceasta fiind ziua în care a depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de intrare în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.43089/3/2018.

Demn de menţionat este şi faptul că Fiscul a depus recent o opoziţie la o modificare a structurii asociaţilor (oficial la o cesiune de părţi sociale între membri ai familiei VETELEANU), ceea ce înseamnă că SEERS CRM SRL are datorii importante şi la stat.

Deocamdată nu a fost stabilit primul termen de judecată, dar instanţa bucureşteană are obiceiul de a respecta termenul prevăzut de lege, de maxim 10 zile de la data depunerii cererii debitoarei, ceea ce înseamnă că sunt şanse mari ca SEERS CRM SRL să intre sub incidenţa Legii 85/2014 chiar săptămâna aceasta. (sursa foto: facebook.com/seers.ro)