Sorin GRINDEANU renunţă la un salariu anual de peste jumătate de milion… pentru o funcţie în partid!

Sorin Mihai GRINDEANU (foto), unul dintre cei doi premieri demişi de propriul partid prin moţiune de cenzură, a anunţat că renunţă la funcţia de preşedinte ANCOM (Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii) şi revine în viaţa politică. Interesant este că nu mai are pe Facebook fotografii cu Liviu DRAGNEA!

Ca să vă faceţi o idee la ce renunţă GRINDEANU şi să vă întrebaţi DE CE… cred că este suficient să menţionez veniturile salariale încasate anul trecut (2019) de la ANCOM – 528.221 lei, adică o medie de aproximativ 9.200 euro pe lună! Vorbim de sume nete, ca să nu existe confuzii… brutul se apropie de un milion de lei!

Sorin GRINDEANU renunţă la această căruţă de bani în condiţiile în care are doi copii mici, iar soţia a încasat anul trecut, de la două firme la care este patroană, suma totală de 26.803 lei, adică o medie de vreo 465 de euro pe lună. Mult sub salariul mediu pe economie!

Şi dacă ar (re)deveni premier… GRINDEANU nu ar câştiga nici măcar jumătate din suma de la ANCOM! (sursa foto: agerpres.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Sorin Mihai GRINDEANU – declaraţie de avere (iunie 2020)