Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Mersin araç kiralama İstanbul araç kiralama İzmir araç kiralama Kars araç kiralama Mersin evden eve nakliyat İstanbul evden eve nakliyat İzmir evden eve nakliyat Kars evden eve nakliyat

Băi fraierilor, noi suntem compania franceză LEROY MERLIN şi activăm în România prin intermediul societăţilor LEROY MERLIN BRICOLAJ SRL (CUI: 24464962) şi LEROY MERLIN ROMANIA SRL (CUI: 16702141).

Nu am mai depus bilanţurile în ultimii ani. Ultimul bilanţ depus de LEROY MERLIN BRICOLAJ SRL e din 2014. LEROY MERLIN ROMANIA SRL nu a avut de lucru şi a raportat la Fisc şi rezultatele din 2015.

A scris SUPERVIZOR.ro că „ne pişăm pe regulile din România„. Şi ce dacă? Ce a rezolvat cu asta? Nu are nimeni curaj să ne întrebe de bilanţuri şi de respectarea legilor.

Chiar am vorbit cu finanţiştii care se ocupă de firmele noastre şi au zis că nu e nicio problemă, să ignorăm „răutăcismele” unora, că oricum ei nu ţin cont de ce spun unii sau alţii. Şi chiar ne-au întrebat dacă vrem să-l spargă pe cel care a avut tupeul să scrie despre noi.

Suntem cei mai şmecheri din zona de bricolaj. Ni se rupe că firmele concurente au respectat legea şi au depus bilanţurile. Noi facem ce vrem în ţara asta, legile sunt pentru fraieri. Hai sictir! (sursa foto: bihon.ro)

NOTĂ:
Acest text se vrea a fi un pamfletSUPERVIZOR.ro On august - 7 - 2018

2 Responses so far.

  1. Florin spune:

    Vai de Steaua Noastra!Asa ne trebuie!
    Nu am stiut niciodata sa ne unim si sa nu lasam sa-si bata joc altii de noi.
    Mare pacat !

  2. Simona spune:

    Din pacate, situatia este reala si verificata.Bricolaj are ultimul bilant depus pentru 2014 si Merlin Romania pentru 2015.Daca noi, cei mici, indraznim sa nu depunem bilantul pe anul precedent, in 30 de zile de la data limita a bilantului, avem amenda transmisa prin posta.Si firme cu 100 mil euro cifra de afaceri, care au de platit la bugetul de stat milioane de lei noi culeg doar profiturile fara sa plateasca nimeni.Daca nu declari, ce sa platesti?

Leave a Reply