Suntem LEROY MERLIN şi ni se rupe de ce a scris SUPERVIZOR.ro, noi nu depunem niciun bilanţ… hai sictir!

Băi fraierilor, noi suntem compania franceză LEROY MERLIN şi activăm în România prin intermediul societăţilor LEROY MERLIN BRICOLAJ SRL (CUI: 24464962) şi LEROY MERLIN ROMANIA SRL (CUI: 16702141).

Nu am mai depus bilanţurile în ultimii ani. Ultimul bilanţ depus de LEROY MERLIN BRICOLAJ SRL e din 2014. LEROY MERLIN ROMANIA SRL nu a avut de lucru şi a raportat la Fisc şi rezultatele din 2015.

A scris SUPERVIZOR.ro că „ne pişăm pe regulile din România„. Şi ce dacă? Ce a rezolvat cu asta? Nu are nimeni curaj să ne întrebe de bilanţuri şi de respectarea legilor.

Chiar am vorbit cu finanţiştii care se ocupă de firmele noastre şi au zis că nu e nicio problemă, să ignorăm „răutăcismele” unora, că oricum ei nu ţin cont de ce spun unii sau alţii. Şi chiar ne-au întrebat dacă vrem să-l spargă pe cel care a avut tupeul să scrie despre noi.

Suntem cei mai şmecheri din zona de bricolaj. Ni se rupe că firmele concurente au respectat legea şi au depus bilanţurile. Noi facem ce vrem în ţara asta, legile sunt pentru fraieri. Hai sictir! (sursa foto: bihon.ro)

NOTĂ:
Acest text se vrea a fi un pamflet