Ţeapa SSS SECURITY (fosta ENPI SECURITY) se ridică la 15,5 milioane lei? Aceasta este valoarea declarată a datoriilor la intrarea în faliment; pagina de FB arată că ÎN CONTINUARE agenţii ENPI SECURITY sunt „prezenţi la toate evenimentele importante din Iaşi”… conduşi de managerul Constantin ADĂSCĂLIŢEI jr.

Societatea SSS SECURITY SRL Dorobanţ/Aroneanu (CUI/CIF: 37670514), care s-a numit ENPI SECURITY SRL şi a fost deţinută de Mariana ADĂSCĂLIŢEI până pe la finalul anului 2021, a intrat direct în faliment (la propria cerere) pe data de 15 iunie 2022, iar în documentaţia depusă la Dosarul nr.3289/99/2022 a precizat că „nu mai poate face faţă datoriilor existente către furnizori şi către bugetul de stat în valoare totală de 15.488.473,43 lei şi nu mai există posibilitatea reeşalonării acestora din cauza lipsei de lichidităţi şi încetării activităţii economice”.

Valorea declarată a datoriilor este imensă (şi dubioasă) dacă ne uităm pe bilanţul aferent exerciţiului financiar 2021, care precizează că anul trecut a fost încheiat cu datorii totale de 3.090.955 lei.

Mai mult, site-ul anaf.ro susţine că SSS SECURITY SRL înregistra la 31 martie 2022 obligaţii restante la bugetele de stat în valoare totală de 2.466.823 lei, sumă cu o componentă majoritară de stopaj la sursă, adică bani furaţi de la angajaţi.

Chiar dacă la momentul intrării în faliment era deţinută (în acte) de Silviu Octavian CIUBOTARU, se poate spune despre SSS SECURITY SRL (fosta ENPI SECURITY SRL) că este o nouă ţeapă a fami(g)liei ADĂSCĂLIŢIEI… pe care va încerca să o mânărească tot lichidatorul judiciar (provizoriu) EXPRESSS LICHIDATOR IPURL, practician care s-a ocupat şi de NPS SECURITY SRL Iaşi (CUI/CIF: 27621247), o supergolănie în urma căreia Fiscul a pierdut 4,88 milioane lei – detalii AICI.

Şi apropo de „încetarea activităţii economice”, menţionată în cererea de faliment: contul de Facebook demonstrează că agenţii ENPI SECURITY sunt «prezenţi la toate evenimentele importante din Iaşi» (AICI)… conduşi de managerul de securitate Constantin ADĂSCĂLIŢEI jr, afacerea (cu angajaţii de la falita SSS SECURITY SRL) find cel mai probabil transferată pe ENPI SRL Dorobanţ/Aroneanu (CUI/CIF: 38258334).

Următorul termen de judecată în Dosarul de faliment nr.3289/99/2022, al debitoarei SSS SECURITY (fosta ENPI SECURITY), este programat pe 26 octombrie 2022.

CITIŢI ŞI:
SSS SECURITY (fosta ENPI SECURITY) a intrat direct în faliment; datoriile la stat se ridică la 2,5 milioane lei şi includ o componentă majoritară de stopaj la sursă; EXPRESSS LICHIDATOR s-a ocupat şi de super-golănia NPS SECURITY… în urma căreia Fiscul a luat o ţeapă de 4,88 milioane lei