Termen devansat în dosarul de insolvenţă CHRISTIAN TOUR; firma din Turcia a formulat „Cerere de renunţare la judecată”

Pe 15 ianuarie 2021, o firmă din Turcia (SIBA TURIZM SEYAHAT ORGANIZATORLUK VE TIKARET LTD STL) a depus cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva CHRISTIAN’76 TOUR SRL Bucureşti (CUI/CIF: 9617078), societatea care operează agenţia de turism „Christian Tour”.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti a programat primul termen de judecată în Dosarul nr.1098/3/2021 pentru data de 16 martie 2021, dar ulterior l-a devansat pentru 2 martie 2021… şi aceasta nu este singura „victorie” a agenţiei de turism româneşti.

Conform documentelor transmise de CHRISTIAN’76 TOUR SRL şi de o Casă de Avocatură care nu a citit cu atenţie articolele publicate de SUPERVIZOR.ro (nu se vorbeşte nicăieri de „prezumtiva stare de insolvenţă”… aşa cum în ştirile/articolele despre cei trimişi în judecată de DNA nu se spune că sunt vinovaţi), firma din Turcia a transmis Tribunalului Bucureşti o „Cerere de renunţare la judecată„.

Teoretic, dosarul ar trebui să se închidă la primul termen de judecată, dar ar fi bine să ne amintim că BIEXIM SRL Râmnicu Vâlcea (CUI/CIF: 22233732) a intrat în insolvenţă şi s-a chinuit vreo 4 luni în apel… deşi reclamanta/creditoarea îşi retrăsese cererea – detalii AICI.

În plus, s-au văzut şi cazuri când presupusa creditoare a formulat o „Cerere de renunţare la judecată”… dar s-a răzgândit până la primul termen de judecată – AICI.

Prin urmare, situaţia cererii de insolvenţă împotriva CHRISTIAN’76 TOUR SRL încă nu este lămurită definitiv. Teoretic, ar putea să mai apară un creditor în dosar şi acesta să nu fie închis la primul termen de judecată. Aşa că mai uşor cu reproşurile şi sugestiile jurnalistice, că nu din cauza SUPERVIZOR.ro a ajuns agenţia PANDEL-ilor în situaţia de a i se cere insolvenţă! Şi să nu uităm că nu e prima dată când se întâmpla asta – AICI. (sursa foto: christiantour.ro)