Un constructor cu rezultate spectaculoase anul trecut a ajuns în insolvenţă… după un control al Fiscului

0

Deţinută şi administrată de Radu Marius NEMEŞ (46 de ani) şi Alexandru Dan LUPŞAN (40 de ani), firma braşoveană THERMO FIX SRL (CUI: 25031649) s-a cerut în insolvenţă pe data de 4 septembrie 2017, demers surprinzător dacă ţinem cont de rezultatele financiare de anul trecut: profitul net a crescut de 15 ori, cifra de afaceri s-a majorat cu peste 4 milioane lei… iar datoriile au înregistrat un plus de numai 1,3 milioane lei.

Problema mare pentru societatea de construcţii şi instalaţii înfiinţată în ianuarie 2009 pare a fi Fiscul sau, mai exact, un control al acestei instituţii care s-a lăsat cu o decizie de impunere. THERMO FIX SRL a solicitat suspendarea executării acelui act administrativ, dar prima instanţă a respins cererea (AICI). Conform site-ului ANAF, obligaţiile restante la 30 iunie 2017 erau de puţin peste două milioane lei.

Tribunalul Braşov a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă pe 6 septembrie 2017 şi a numit C.I.I. FLORINA OPREA în funcţia de administrator judiciar provizoriu cu o remuneraţie iniţială de 2.500 lei/lună (+TVA)! Data de 18 octombrie 2017 a fost fixată drept termen limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor, iar prima Adunare a Creditorilor urmează să se întrunească pe 13 noiembrie 2017, ora 12:00, la sediul ales al debitoarei (Braşov, str.Carierei nr.160).

Deşi a trecut mai mult de o lună de la deschiderea procedurii, C.I.I. FLORINA OPREA nu a publicat în BPI raportul privind continuarea perioadei de observaţie sau trecerea la faliment, iar instanţa nu a publicat sentinţadar să nu uităm că avem de-a face cu ardeleni!

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.5139/62/2017, al debitoarei THERMO FIX SRL, este programat pe 29 noiembrie 2017. (sursa foto: tgconstruction.co.za)LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.