Urmare a sesizării SUPERVIZOR.ro, Fiscul a demarat un control inopinat la falita BURŢILĂ & CO ELECTRON M BIT… posibil şi la ADM INVESTMENT

Societatea BURŢILĂ & CO ELECTRON M BIT SRL Paşcani (CUI/CIF: 1995760) a intrat direct în faliment pe data de 10 decembrie 2020, la propria cerere… după ce în 2019 a avut loc o divizare parţială în urma căreia debitoarea a rămas cu datoriile, iar societatea nou înfiinţată ADM INVESTMENT SRL Paşcani (CUI/CIF: 41283052) s-a ales cu active imobilizate de ordinul milioanelor de lei – detalii AICI.

Considerând că această divizare şi cesiunea părţilor sociale ale mortului Toader BURŢILĂ (foto) ridică semne de întrebare, am sesizat Fiscul (DGRFP/AJFP Iaşi). După aproximativ 3 săptămâni de la transmiterea petiţiei, instituţia ieşeană mi-a comunicat că aspectele sesizate „sunt avute în vedere de organele de inspecţie fiscală care întreprind o acţiune de control inopinat la societatea BURŢILĂ & CO ELECTRON M BIT SRL”.

Din păcate, AJFP Iaşi nu va comunica şi rezultatele acestui control inopinat… pe motiv de secret fiscal. Totuşi, fiind vorba de o societate în faliment, sunt şanse să regăsim concluziile verificărilor în documentele ce vor fi depuse la Dosarul nr.5838/99/2020 – în tabelul creditorilor, de exemplu. (sursa foto: newspascani.com)

CITIŢI ŞI:
Registrul Comerţului Iaşi sugerează sesizarea organelor de cercetare penală în cazul cesiunii părţilor sociale ale mortului TOADER BURŢILĂ