Urmare a sesizărilor SUPERVIZOR.ro, Fiscul, Ministerul Educaţiei şi ARACIP analizează situaţia de la Şcoala Postliceală Sanitară „Moldova” Roman

Pentru că instituţiile statului nu au cum să acceseze toate site-urile care semnalează posibile ilegalităţi, am prostul obicei de a transmite sesizări/petiţii pentru situaţiile care cred că depăşesc „statutul” de golănie şi se încadrează la infracţiuni!

Pe 16 august 2023, am sesizat Serviciul Fiscal Municipal Roman (Mihai-Mugurel POPA – şef), AJFP Neamţ (Daniel KUDERA) şi DGRFP Iaşi. În toate sesizările „solicit să primesc număr de înregistrare şi ulterior răspuns (e suficient pe email) pentru sesizarea/petiţia transmisă”.

Am sesizat şi Ministerul Educaţiei cu privire la situaţia de la Şcoala Postliceală Sanitară „Moldova” Roman, mi s-a comunicat că petiţia a fost transmisă la ARACIP, ulterior am primit număr de înregistrare şi de la Ministerul Educaţiei. Eu chiar sper că o să le retragă acreditarea.

Şi DA, fac şi plângere/sesizare penală pentru stopajul la sursă de după 1 martie 2022. Ce-am avut şi ce-am pierdut?!

CITIŢI ŞI:
DEZASTRU la Şcoala Postliceală Sanitară „Moldova” Roman! Ultimii 9 ani au fost încheiaţi cu pierderi/deficit (valoare cumulată de 1,74 milioane lei), iar datoriile la stat depăşesc două milioane lei… şi sunt doar stopaj la sursă (şi accesorii)