„Vechea” BAVARIA TOUR s-a cerut în insolvenţă, „noua” BAVARIA TOUR vinde în continuare pachete turistice!

BAVARIA TOUR este o agenţie care a vândut numeroase pachete OMNIA şi, după intrarea în colaps a acestei firme, a încercat să îşi convingă clienţii că nu are nicio vină, invocând un contract de mandat, ceea ce ar însemna (după capul şefei de la BAVARIA) că păgubiţi trebuie să se adreseze societăţii OMNIA TURISM SRL.

Numele societăţii care a administrat până la începutul acestui an agenţia este BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL Bucureşti (CUI: 32947801), a fost înfiinţată în 2014 şi este deţinută integral de Vasile VOIDAHAZAN, în timp ce Camelia BADIU (fostă VOIDAHAZAN) ocupă funcţia de administrator.

Pe 19 iulie 2018, BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL s-a cerut în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.24754/3/2018, iar solicitarea va fi judecată astăzi, 25 iulie 2018.

Faptul că agenţia BAVARIA TOUR funcţionează în continuare se datorează unei golănii… care este permisă de toate instituţiile statului: mutarea activităţii pe o altă firmă.

Astfel, pe 6 martie 2018 a fost înmatriculată BAVARIA CONCEPT TOUR SRL (CUI: 38970773), firmă la care Camelia BADIU este unic asociat şi unic administrator. Capitalul social este de 1.000 lei, va presta „activităţi ale agenţiilor turistice” (Cod CAEN 7911), iar sediul social este în Bucureşti, str. Zăgazului nr.13-19, sc.B, et.4, ap. B427… adică exact unde figurează şi sediul social al celeilalte firme BAVARIA… şi domiciliul lui Vasile VOIDAHAZAN. Pe site-ul bavaritour.ro, au fost făcute modificările în urmă cu vreo 4 luni şi noua firmă este menţionată aproape peste tot. (sursa foto: facebook.com/bavariaholidaytour)

CIIŢI ŞI:
Vom avea şi anul acesta un scandal în turism! Agenţia BAVARIA TOUR şi-a mutat activitatea pe o altă firmă; patroana face parte din COMISIA DE ETICĂ ŞI BUNE PRACTICI… de la ANAT, desigur!