Veniturile şi averea lui VANGHELIE au ajuns „top secret”

VANGHELIE-600
I se tot spune Marean
, dar numele corect (din acte) al fostului primar de la Sectorul 5 este Marian Daniel VANGHELIE. A dispărut în ultima vreme din peisajul public (o pierdere pentru televiziuni), deşi este consilier local (şi membru în Comisia de PROTECŢIE SOCIALĂ, SĂNĂTATE ŞI SOCIETATE CIVILĂ). Problemă este că din spaţiul public au dispărut şi declaraţiile de avere şi de interese ale acestuia. Mai exact, nu au fost publicate când şi unde ar fi trebuit.

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate (integritate.eu) nu apar nici declaraţiile depuse (teoretic) în calitate de candidat (la Consiliul Local şi la Primărie), nici cele de consilier local ales. Este vorba de declaraţiile din 2016. Amuzant este faptul că – probabil din cauza scrisului „de doctor” – cei de la ANI nu au înţeles prenumele corect şi l-au botezat Anghel, în loc de Daniel (numai în 2014).

Inexistenţa declaraţiilor (de avere şi de interese) din 2016 pe site-ul ANI nu pare a fi o întâmplare. Acestea nu există nici pe site-ul Primăriei Sector 5. VANGHELIE apare menţionat în listă, dar declaraţiile lipsesc, deşi apar iconiţele respective.

Şi parcă pentru a întări zicerea „viaţa e hazard, dar nu toate coincidenţele sunt întâmplătoare„, instanţa a încurcat şi termenele procedurii de insolvenţă pentru BUCUREŞTI SA, firmă „strâns legată” de fostul edil. Dacă aici s-a rezolvat oarecum problema, în cazul declaraţiilor de avere şi de interese ar trebui să intervină ANI, ceea ce e puţin probabil. (sursa foto: facebook.com/vanghelie)