Administratorul judiciar al ţepei Bingo UNIPLAY SHOW, pe nume Vasile URS, şi-a propus să rămână „mizerabil” şi în 2018. A REUŞIT!

Cea mai recentă ţeapă de tip bingo televizat s-a numit UNIPLAY SHOW şi a avut ca organizator oficial firma MONTE CALM PLAY SRL Bistriţa (CUI: 36141841), redenumită SISTEM CONSUM EXTRA SRL.

Insolvenţa organizatorului ţepei UNIPLAY SHOW a fost consemnată pe 20 septembrie 2017, de către judecătorul sindic Ioan PĂRĂUAN de la Tribunalul Bistriţa-Năsăud – Dosarul nr. 4051/112/2017. Conform deciziei instanţei, administratorul judiciar provizoriu CONSULT MANAGEMENT UV IPURL (Vasile URS) avea OBLIGAŢIA de a publica tabelul preliminar al creanţelor până cel târziu pe 25 noiembrie 2017.

Până astăzi, 9 ianuarie 2018, acest individ pe nume Vasile URS nu a catadicsit să publice tabelul preliminar al creanţelor şi, conform menţiunilor de pe portalul instanţelor de judecată, nici nu a solicitat o majorare a termenelor. DA, el o slugă a lui Radu CHIFA şi nu cred că face nimic fără aprobarea „ţeparului bingo”.

Pe 13 decembrie 2017, a publicat în BPI o convocare a Adunării Creditorilor pentru 28 decembrie 2017, ora 12:00, şedinţă care, CONFORM LEGII, nu se putea întruni înainte de publicarea tabelului preliminar al creanţelor.

A trecut aproape o lună de atunci… şi o lună şi jumătate de la termenul limită pentru publicarea tabelului preliminar al creanţelor. Şi nu s-a întâmplat nimic! I se rupe lui Vasile URS de creditorii SISTEM CONSUM EXTRA SRL sau, mai corect spus, de cei ţepuiţi „cu ocazia” UNIPLAY SHOW. Un practician în insolvenţă „mizerabil”(sursa foto: facebook.com/UniplayRomania)

CITIŢI ŞI:
Organizatorul ţepei bingo UNIPLAY SHOW a intrat oficial în insolvenţă; termenul de înscriere la masa credală este 10 noiembrie 2017