Agenţia de turism EUROPA TRAVEL, retrasă din ANAT… după ce am pus eu nişte întrebări!

Pe 19 decembrie 2018, am scris acest articol, prin care arătam că (fosta) EUROPA TRAVEL a făcut o golănie. Am pus textul „la liber”, nu mai insist.

Astăzi, 9 ianuarie 2019, am cerut un punct de vedere din partea preşedintelul ANAT, domnul Nicolae DEMETRIADE, în legătură cu „problema” de la EUROPA TRAVEL.

ANAT a scos EUROPA TRAVEL de pe site, din categoria „membri”, iar Raluca ALEXANDRESCU (secretar general ANAT) mi-a răspuns pe mail:

«Stimate Domnule Scarlat,

Ca urmare a mesajului dvs. de mai jos va informam ca la sfarsitul anului 2018 agentia de turism Europa Travel a solicitat retragerea din ANAT.

Prin urmare, nu va putem oferi alte informatii pe aceasta tema.

Va multumesc pentru atentie,
Raluca Alexandrescu
Secretar General»

DA, Agenţia EUROPA TRAVEL nu mai apare pe site-ul ANAT la categoria „membri”. Nu m-am gândit că trebuie să fac printscreen de pe acest site, ca să demonstrez că EUROPA TRAVEL figura dimineaţă ca membră ANAT… iar acum nu mai este! Şi nici nu am întrebat-o nimic pe doamna Raluca ALEXANDRESCU, mail-ul a fost trimis la presedinte@anat.ro şi comunicare@anat.ro

E adevărat că EUROPA TRAVEL figurează la „membri retraşi„, începând cu data de 7 ianuarie 2019 (nu din decembrie 2018), dar – aşa cum a fost ştearsă de pe site după ce am întrebat de soarta agenţiei – nu exclud să fi fost postată la această secţiune tot după mailul meu. Oricum, 16 membri retraşi în 9 zile (din care 4 au fost nelucrătoare)… e o dovadă a succesului de care se bucură ANAT! (sursa foto: facebook.com/EuropaTravel)

CITIŢI ŞI:
TOTAL IMAGE MEDIA a trimis turişti în Grecia în numele Agenţiei EUROPA TRAVEL… deşi nu mai deţinea licenţă de doi ani!