Am nimerit-o! Firma lui LEONARD DOROFTEI a intrat direct în FALIMENT

După cum am anticipat în articolul din 25 februarie 2019 (AICI), SANTARIN COM SRL Ploieşti (CUI/CIF: 8910699), societatea care a administrat PUB-ul lui Leonard Dorin DOROFTEI, a solicitat şi a intrat direct în faliment.

Prin urmare şi-aşa deci… fostul campion mondial la box a recurs la „metoda clasică”, una care presupune închiderea unei firme cu probleme financiare şi mutarea activităţii pe o societate nouă – „curată şi uscată”.

Tribunalul Prahova a dispus „deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei (faliment – n.r) faţă de debitoarea SANTARIN COM SRL”… plus „ridicarea dreptului de administrare al debitoarei” şi a numit în funcţia de administrator judiciar provizoriu practicianul SGB INSOLVENCY CONSULT SPRL.

Cei care consideră că au de luat bani de la SANTARIN COM SRL trebuie să se înscrie la masa credală până cel târziu pe 11 aprilie 2019. Prima Adunare a Creditorilor se va întruni pe 23 aprilie 2019, iar următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr. 653/105/2019, al debitoarei SANTARIN COM SRL Ploieşti, este programat pe 22 aprilie 2019programat total aiurea în condiţiile în care creditorii se vor întâlni în ziua următoare. (sursa foto: dozadebine.ro)

CITIŢI ŞI:
S-a cerut în insolvenţă firma care a administrat PUB-ul „Moşului” LEONARD DOROFTEI