Atenţie la Ionuţ ENACHE! Ţeparul de la fosta firmă a lui Marius OSTAFICIUC îngroapă şi MCD CERAMICHE. Soţia Ana Maria ENACHE a preluat recent ART PLAN CONSTRUCT… şi a încheiat deja 5 tranzacţii cu Primăria Bârnova, una de peste un sfert de milion

MCD CERAMICHE SRL Iaşi (CUI/CIF: 39000057) a fost înfiinţată în martie 2018, de Ana-Maria ENACHE (10%) şi Ionuţ ENACHE (90% şi administrator), cu sediul social în apartamentul unde locuiesc cei doi şi urma să se ocupe de „intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii”.

Pentru 2018-2020 nu a depus bilanţuri sau declaraţii de inactivitate, iar pentru anul 2021 a raportat cheltuieli de 257 lei, datorii de 44.080 lei şi 44.033 lei în casă şi conturi la bănci!

Oarecum surprinzător dacă nu luăm în calcul antecedentele masculului ENACHE, societatea MCD CERAMICHE SRL a depus (pe 8 septembrie 2022) o cerere de intrare în insolvenţă (sau poate chiar direct în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.4947/99/2022. Tribunalul Iaşi a programat primul termen de judecată tocmai pe 19 octombrie 2022.

În ceea ce îl priveşte pe Ionuţ ENACHE, acesta „se laudă” cu falimentarea MAVERICK INVEST GROUP SRL Iaşi (CUI/CIF: 18218173), firmă preluată de la Elena Ramona OSTAFICIUC şi Marius Eugen OSTAFICIUC (foto) – fost consilier judeţean (la CJ Iaşi), actualmente deputat. DA, este vorba de acel OSTAFICIUC care a reclamat la Protecţia Consumatorilor cartea pentru copii „Marele Uriaş Prietenos” – detalii AICI.

În cazul acestui faliment, instanţa a stabilit că Ionuţ ENACHE trebuie «să plătească pasivul debitorului MAVERICK INVEST GROUP SRL, pasiv rămas neacoperit la data închiderii procedurii în cuantum de 497.197,72 lei» – AICI.

Mai nou, probabil pentru că s-a dus vorba că Ionuţ ENACHE este un ţepar, la înaintare a fost scoasă Ana Maria ENACHE. Mai exact, aceasta a preluat în februarie 2022 firma ART PLAN CONSTRUCT SRL (CUI/CIF: 22595066) de la Ionuţ TOMA.

Mutată (ca sediu social) tot în apartamentul din Alexandru, reactivată la Fisc (nu mai depusese bilanţ din 2016) şi trecută în categoria plătitorilor de TVA, societatea ART PLAN CONSTRUCT SRL a raportat şi angajaţi începând cu luna iunie 2022.

Chiar dacă în unele cazuri este vorba de valori mici, trebuie remarcat faptul că ART PLAN CONSTRUCT SRL a perfectat deja 9 tranzacţii cu unităţi bugetare, 5 dintre acestea cu Primăria Bârnova, cea mai mare de 252.100,84 leiAICI. Demn de semnalat este faptul că cel mai mare contract de până acum se încadrează la categoria „lucrări” şi a fost încheiat când firma deţinută şi administrată în acte de Ana Maria ENACHE nu avea angajaţi!

CITIŢI ŞI:
Alo, Fiscul?! Hai cu executarea… că a rămas definitivă sentinţa de atragere a răspunderii împotriva lui IONUŢ ENACHE, administrator la fosta firmă a lui Marius OSTAFICIUC