BĂTAIE DE JOC! Încă o amânare în Dosarul de insolvenţă OMNIA TURISM

Pentru ieri, 2 iulie 2018, era programată pronunţarea deciziei în Dosarul de insolvenţă nr.40516/3/2017, deschis împotriva OMNIA TURISM SRL (CUI: 2620505)… încă din 24 octombrie 2017. Deşi este clar că agenţia se găseşte în stare de faliment, Tribunalul Bucureşti şi-a mai luat o săptămână de gândire, astfel că pronunţarea sentinţei a fost amânată pentru 9 iulie 2018.

Până atunci, pe 5 iulie 2018, Tribunalul Ialomiţa urmează să se pronunţe în privinţa cererii de intrare în insolvenţă depusă de TERRA TOURISM SRL Slobozia (CUI: 16126618), societatea/agenţia autoare a celei mai recenţe ţepe turistice… care probabil nu va fi singura din acest an.

Revenind la OMNIA TURISM SRL şi la partenerii care încearcă să dea vina pe sinucigaşul George NEGRU, demnă de remarcat este sentinţa din Dosarul nr.39407/299/2017 de la Judecătoria Sector 1 – Bucureşti (AICI), care obligă BAVARIA HOLIDAY GROUP SRL Bucureşti (CUI: 32947801) să plătească unui turist ţepuit contravaloarea contractului (sejurului/circuitului neefectuat) plus dobânzi şi cheltuieli de judecată… urmând ca această agenţie să-şi recupereze banii de la OMNIA TURISM.

Prin această sentinţă, instanţa arată că revânzătorii de tipul BAVARIA TOUR sunt cei care trebuie să-şi despăgubească turiştii cărora le-au vândut pachete turistice (care ulterior nu au putut fi onorate), şi nu tour-operatorul care a nu a mai organizat circuitele/sejururile respective. Faptul că BAVARIA TOUR şi-a mutat activitatea pe o altă firmă arată că madam Camelia BADIU a realizat încă de aum câteva luni că instanţa va stabili vina şi despăgubirele în sarcina revânzătorilor(sursa foto: jurnalul.ro)

CITIŢI ŞI:
TERRA TOURISM a depus cererea de insolvenţă; patroana a avut probleme cu un credit ipotecar, iar anul acesta… şi-a deschis florărie de lux în Pipera