CHARMANTE DAME: Al treilea faliment bifat de cuplul PINTEA; lichidatorul judiciar a invocat „lipsa clienţilor”… şi nu a sesizat că afacerea a fost mutată pe ROVA CHIC!

CHARMANTE DAME SRL Iaşi (CUI/CIF: 30260959), societatea care a administrat până pe la finalul anului 2019 salonul de înfrumuseţare omonim din municipiul Iaşi, a intrat direct în faliment pe data de 26 noiembrie 2019, la cererea Fiscului.

Tabelul definitiv al creanţelor prezintă o masă credală de 252.987,13 lei, cel mai generos „sponsor” fiind Fiscul, cu 245.034 lei.

După ce iniţial „s-a plâns” că nu a primit actele contabile, lichidatorul judiciar C.I.I. DRĂGAN ANA MARIA a revenit cu un nou Raport privind cauzele falimentului, document în care invocă „lipsa clienţilor şi incapacitatea societăţii de a se plia pe cerinţele pieţei comerciale”… fără să observe că salonul de înfrumuseţare funcţiona în continuare, la aceeaşi adresă, dar pe o altă firmă.

Pentru că aşa e cutuma, AJFP Iaşi a depus cerere de atragere a răspunderii personale împotriva foştilor administratori, Roxana Mădălina PINTEA şi Eugen Grigore PINTEA, dar a formulat-o astfel încât să fie respinsă. Mai exact, Fiscul a menţionat nepredarea actelor, ceea ce nu s-a mai confirmat, şi nu a spus că debitoarea „a furat” banii angajaţilor (contribuţii reţinute şi nevirate la bugetele de stat), iar afacerea se derulează în continuare… fiind vorba de ţeapa clasică.

Ţinând cont că decizia Tribunalului Iaşi din Dosarul nr.6266/99/2019/a1 a fost atacată cu apel, iar primul termen de judecată este programat pe 23 septembrie 2021… o să-mi fac timp să comunic Curţii de Apel Iaşi situaţia reală a afacerii CHARMANTE DAME.

Revenind la patronii PINTEA, trebuie menţionat că „masculul” mai are la activ două falimente. Mai exact, Eugen Grigore PINTEA şi un individ pe nume Alexandru ANTONIŢĂ „se laudă” cu falimentele DUO ALPIN SRL (CUI/CIF: 16588170) şi GOOD LEVEL SRL (CUI/CIF: 30217703), ambele firme fiind deja radiate. Demn de remarcat este faptul că, în cazul GOOD LEVEL SRL, instanţa a decis că PINTEA şi ANTONIŢĂ trebuie să achite suma de 93.238 lei. Chiar o să întreb Fiscul cât (nu) a recuperat din această sumă!

În ceea ce o priveşte pe Roxana Mădălina PINTEA, aceasta deţine şi administrează ROVA CHIC SRL Iaşi (CUI/CIF: 35461341), firma pe care a fost mutată afacerea cu salonul de înfrumuseţare şi care pentru 2020 a raportat 5 angajaţi, pierderi de 24.862 lei, la o cifră de afaceeri de 165.661 lei, şi datorii de 54.749 lei. (sursa foto: facebook.com/CharmanteDame)

CITIŢI ŞI:
Fiscul ieşean „nu se dă jos din pat” pentru o ţeapă de 245.034 lei… primită de la CHARMANTE DAME