Dan NIŢĂ, primarul comunei Miroslava, condamnat în primă instanţă… este „rupt în cur”; deţine 5/8 dintr-o casă de 72 mp şi are datorii de 120.000 lei

Dan NIŢĂ (foto) este primarul comunei Miroslava (din judeţul Iaşi) şi candidat pentru un nou mandat.

Pentru cine nu ştie, Miroslava este cea mai bogată comună din judeţul Iaşi. Şi tot pentru cine nu e din judeţul Iaşi… Dan NIŢĂ a fost condamnat (în primă instanţă) la doi ani cu suspendare „pentru săvâşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub infuenţa băuturilor alcoolice” – detalii AICI.

DA, candidează din nou… pentru că e liberal şi pentru el nu e valabilă zicerea „fără penali în funcţii publice„!

Pe site-ul primăriei pe care o conduce nu sunt postate delaraţiile de avere din acest an (2020), iar cele de anul trecut prezintă doar prima pagină a acestor documente. Teoretic – o eroare! Practic – o şmecherie!

Ce să vezi?! ANI (Agenţia Naţională de Integritate) nu a ştiut de golănia lui NIŢĂ… şi i-a publicat declaraţia de avere din acest an (iulie 2020).

Aproape că îţi vine să-i plângi de milă acestui individ:
Anul trecut a câştigat 101.141 lei ca primar şi 44.400 lei ca pensionar.

Din aceşti bani nu a reuşit să achite nimic din creditul de 120.000 lei, contractat în 2008 la „Carpatica” (redenumită Patria Bank). Aşa reiese din declaraţia de avere depusă în iulie 2020.

Propun ca locuitorii din Miroslava, în principal cei care îl susţin la aceste alegeri, să facă un televoting, să-i plătească omului datoriile… că doar a muncit 12 ani pentru această comună. Şi nu a luat „certificat special”, ca predecesorul! (sursa foto: dezvaluirea.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
Dan NIŢĂ – declaraţie de avere (iulie 2020)