Deşi există o sentinţă definitivă din decembrie 2020, AJFP Bacău nu a recuperat niciun leu de la HUMUREANU-LUCAN… şi încearcă „să se acopere” cu secretul fiscal; patroana de la PSIHOMED a închiriat-o pe Bianca DRĂGUŞANU pentru ziua soţului: două ore, 1.500 euro!

În cadrul dosarului de faliment al debitoarei PSIHOMED CONSULT CENTER SRL Bacău (CUI/CIF: 29369074), Curtea de Apel Bacău a dispus atragerea răspunderii personale împotriva foştilor administratori Diana HUMUREANU-LUCAN (foto) şi Adrian-Mihai HUMUREANU-LUCAN. Decizia a fost pronunţată pe 8 decembrie 2020, este DEFINITIVĂ (Dosarul nr.236/110/2019/a1) şi spune aşa:

Obligă pârâţii HUMUREANU-LUCAN Diana şi HUMUREANU-LUCAN Adrian-Mihai să plătească suma de 246.568 lei în solidar, reprezentând pasivul societăţii debitoare

Normal ar fi fost ca această decizie să fie pusă DE ÎNDATĂ în aplicare/executare sau măcar să fie instituit sechestru pe averea „condamnaţilor” HUMUREANU-LUCAN (desigur, în limita sumei pe care trebuie să o achite).

Pentru că informaţiile obţinute de SUPERVIZOR.ro (prin mijloace jurnalistice) arată că AJFP Bacău (unic creditor) nu a recuperat niciun leu până la ora actuală, am solicitat instituţiei să prezinte situaţia exactă a (ne)punerii în aplicare/executare a deciziei din Dosarul nr.236/110/2019/a1, cu precizarea măsurilor şi sancţiunilor aplicate angajaţilor care nu şi-au făcut treaba (dacă există aşa ceva).

În mai puţin de 10 zile (o bilă albă), Paul Vicenţiu STUPU, şeful AJFP Bacău, a transmis un răspuns… prin care s-a apucat să explice (în termeni generali) cum e cu executarea silită şi cu punerea în aplicare a deciziitor de atragere a răspunderii. După ce a scris o pagină şi jumătate, Paul Vicenţiu STUPU „a avut o revelaţie” de genul «mai dă-l în…colo pe ăsta, cu reclamaţia lui»… şi a invocat secretul fiscal. S-a semnat şi gata!

Altfel spus, pe motiv de secret fiscal, AJFP Bacău consideră că nu trebuie să spună opiniei publice de ce pune în aplicare/executare doar unele decizii ale instanţei, după criterii doar de unii ştiute.

Sper că aceste informaţii nu vor fi considerate „secret fiscal” şi pentru instituţiile abilitate să stabilească dacă avem de-a face (sau nu) cu o neglijenţă în serviciu.

Şi dacă vi se par cunoscute numele HUMUREANU LUCAN… este vorba de individa (Diana) care a închirit-o pe Bianca DRĂGUŞANU pentru ziua masculului (Adrian-Mihai, zis Andi) – detalii AICI. Conform presei locale, preţul a fost pe măsura „escortei” – 1.500 euro pentru două ore, plus cheltuielile cu deplasarea la Bacău. (sursa foto: moldovanews.ro)