Faliment dubios la ANUMA BISTRO; patronul Jon Christopher JORDACHE „a pus în mişcare” firma de rezervă; lichidatorul judiciar promite că „va avea în vedere unele din aspectele sesizate”

Înfiinţată în august 2019, societatea ANUMA BISTRO SRL Braşov (CUI/CIF: 41532315) a intrat direct în faliment (la propria cererere) după mai puţin de doi ani de activitate… în condiţiile în care a încheiat anul 2020 cu un profit net de 199.469 lei, la o cifră de afaceri de 859.715 lei, datorii de 154.352 lei… şi 337.496 lei în casă şi conturi!

Evoluţia pozitivă a firmei ANUMA BISTRO SRL, administrată de Jon Christopher JORDACHE (foto), coincide cu regresul societăţii BISTRO ELIZA SRL (CUI/CIF: 17938435), la care asociat este Andreea Delia JORDACHE, cu menţiunea că ambii agenţi economici au solicitat şi au obţinut anul trecut Certificat de Situaţie de Urgenţă (CSU) Tip 1 (albastru).

Demn de remarcat este şi faptul că, cu câteva zile înainte de înregistrarea cererii de intrare în faliment a debitoarei ANUMA BISTRO SRL, societatea JONINCORPORATED WORLD GROUP SRL Braşov (CUI/CIF: 42781381) a declarat angajaţi.

JONINCORPORATED WORLD GROUP SRL a fost înfiinţată în iulie 2020, este controlată de Jon Christopher JORDACHE, are ca obiect principal de activitate „Restaurante„, iar pentru anul trecut a declarat doar nişte cheltuieli nesemnificative.

În cadrul procedurii simplificate de faliment ANUMA BISTRO SRL, atribuţiile de lichidator judiciar provizoriu vor fi îndeplinite de REMOLD INSOLV IPURL (practician propus de debitoare), iar data de 27 august 2021 este termenul limită de înscriere la masa credalăDosarul nr. 2865/62/2021.

Am informat lichidatorul judiciar provizoriu cu privire la situaţia firmelor controlate de alde JORDACHE, iar acesta a promis că „va avea în vedere unele din aspectele sesizate, la întocmirea raportului privind cauzele şi împrejurările care au determinat apariţia stării de insolvenţă”… şi „m-a încurajat” să sesizez Fiscul. (sursa foto: facebook.com/jon.jordache)