DIN NOU, instanţa pune în vedere incompetentului lichidator judiciar ESTCONSULT să analizeze sesizarea SUPERVIZOR.ro; în loc să prezinte un punct de vedere referitor la marca NANETTE… practicianul a depus un decont suplimentar!

Înfiinţată în iunie 2002, dar fără activitate de mai mulţi ani, societatea NANETTE SRL Iaşi (CUI/CIF: 14692874) a intrat în faliment abia pe 24 februarie 2021, la cererea Fiscului, care a invocat o creanţă de 185.900 lei.

Lichidatorul judiciar numit iniţial LD EXPERT GRUP IPURL Huşi a încercat să îngroape rapid „chestiunea” şi a propus închiderea procedurii după doar două luni de la deschidere… şi înainte de a publica tabelului definitiv, numai că DGRFP/AJFP Iaşi s-a opus şi, în plus, a reuşit înlocuirea „practicianului grăbit” cu ESTCONSULT IPURL (tot din Huşi, că e criză de astfel de „specialişti” la Iaşi!).

După câteva luni de „muncă asiduă”, timp în care a ajuns la concluzia că nu există nicio persoană căreia să-i fie imputabilă starea de faliment, şi ESTCONSULT IPURL (Liviu IACOBfoto) a propus închiderea procedurii, pe motiv că „debitoarea nu are bunuri care să fie lichidate în vederea acoperirii masei credale”.

Pentru că, în realitate, debitoarea deţine marca combinată NANETTE, înregistrată (la OSIM) pe două clase (25 şi 42), cu număr de registratură – M2004/005155, valabilă până pe data de 16.06.2024 (cu posibilitate de prelungire, desigur), am solicitat instanţei să analizeze oportunitatea continuării procedurii în vederea evaluării şi valorificării mărcii NANETTE.

La termenul de judecată din data de 8 decembrie 2021, Tribunalul Iaşi nu a admis cererea lichidatorului judiciar de închidere a procedurii şi a acordat un nou termen pentru data de 23 februarie 2022.

Mai mult, în citaţia emisă de instanţă (şi publicată în BPI) se precizează foarte clar: „Pune în vedere, prin încheiere, lichidatorului judiciar să analizeze nota de informare formulată de către publicaţia www.supervizor.ro şi să depună un punct de vedere cu privire la aceasta”.

Ce să vezi?! Pentru termenul din 23 februarie, lichidatorul judiciar ESTCONSULT IPURL a depus… un decont suplimentar!

Judecătorul sindic a fost mult prea îngăduitor şi nu a aplicat o amendă aşa-zisului specialist în insolvenţe Liviu IACOB, doar a programat un nou termen de judecată pe 18 mai 2022 şi a mai emis o citaţie, în care scrie DIN NOU: „Pune în vedere, prin încheiere, lichidatorului judiciar să analizeze nota de informare formulată de către publicaţia www.supervizor.ro şi să depună un punct de vedere cu privire la aceasta”.

Şi când te gândeşti că Fiscul a dat afară primul practician… ca să numească un asemenea individ! Mai scăpăm vreodată de securişti?! (sursa foto: vremeanoua.ro)

CITIŢI ŞI:
Cerere de atragere a răspunderii personale împotriva „creatoarei de modă” NANETTE PÎRVU