Dosarul de insolvenţă TERRA TOURISM a fost strămutat la Tribunalul Călăraşi

Pe 27 iunie 2018, TERRA TOURISM SRL Slobozia (CUI: 16126618), societatea/agenţia autoare a unei ţepe turistice de proporţii, a depus la Tribunalul Ialomiţa o cerere de intrare în insolvenţă (sau poate chiar în faliment), demers care a dus la constituirea Dosarului nr.1037/98/2018.

Probabil pentru a evita contactul cu păgubiţii din Ialomiţa, Oana Aniela DUNEL (fostă PĂCALĂ, foto), administratorul debitoarei, a depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de strămutare, care a fost admisă la termenul de ieri, 17 iulie 2018, decizia instanţei fiind următoarea:

Dispune strămutarea dosarului de la Tribunalul Ialomiţa la Tribunalul Călăraşi

Decizia este definitivă şi cu siguranţa va determina o prelungire a situaţiei de incertitudine. Astfel, pe 24 iulie 2018, este programat termen la Tribunalul Ialomiţa, iar instanţa va constata că nu mai poate judeca această cauză şi va trimite dosarul la Tribunalul Călăraşi.

Pe lângă faptul că drumul e lung şi anevoios, iar transferul între instanţe pare a se face cu poştalionul, mai este şi vacanţă judecătorească. Teoretic, cererea debitoarei ar trebui să se judece în maxim 10 zile de la înregistrarea cererii… dar rămâne de văzut când va ajunge cererea/dosarul la Călăraşi.

Plus că mai există o variantă: documentaţia depusă de debitoare nu este completă, Tribunalul Călăraşi respinge cererea… iar asta înseamnă că trebuie depusă o nouă solicitare… la Tribunalul Ialomiţa. Şi iar o cerere de strămutare… şi tot aşa! (sursa foto: terratourism.ro)

CITIŢI ŞI:
TERRA TOURISM a depus cererea de insolvenţă; patroana a avut probleme cu un credit ipotecar, iar anul acesta… şi-a deschis florărie de lux în Pipera