Judecătorii CCR refuză să-şi publice declaraţiile de avere… iar ANI stă capră!

În urmă cu un an, site-ul Curţii Constituţionale a României (ccr.ro) a fost atacat de hackeri (detalii AICI).

O vreme nu a putut fi accesat, acum e din nou „on-line”… nu ştiu cât a costat chestia asta, dar de remarcat este faptul că încă nu au fost postate declaraţiile de avere din 2020 ale judecătorilor CCR. Termenul limită a fost 15 iunie 2020!

Mai mult, au fost şterse de pe site declaraţiile de avere mai vechi ale lui Valer DORNEANU şi ale altor judecători CCR – dovada AICI.

Ce zice ANI? Nu zice nimic, cele mai recente declaraţii de avere postate pe site-ul ANI (integritate.eu) sunt din 2 iunie 2020AICI.

Ca să vă faceţi o imagine asupra activităţii ANI, cel mai recent comunicat de presă e din 16 iunie 2020, iar anteriorul din 4 iunie 2020 – dovada AICI!

Şeful ANI, Florin-Ionel MOISE, a fost plătit anul trecut cu 116.807 lei, adică „nici măcar” 10.000 lei pe lună, ci „doar ” 9.734 lei/lună. De ce să se omoare pentru respectarea legii… şi, de exemplu, să atragă atenţia CCR că are obligaţia, ca instituţie, să publice/actualizeze declaraţiile de avere ale judecătorilor?! Detalii AICI.

Se spune că există (mulţi) oameni care păstrează în frigider o şampanie pentru ziua în care va crăpa ILIESCU. Eu am una şi pentru DORNEANU! (sursa foto: stirileprotv.ro)

CITIŢI ŞI:
Hai să ne amintim… cât au câştigat în 2018 judecătorii Curţii Constituţionale! 30 de MILIARDE DE LEI VECHI pentru Daniel MORAR, Livia STANCIU, Marian ENACHE, Mona PIVNICERU şiValer DORNEANU