La sesizarea SUPERVIZOR.ro, Fiscul i-a dat cu flit practicianului LICHIDARE PATRIMONIU SPRL FILIALA TIMIŞOARA (Ştefan Ilie BUTUC)… care a încercat să acopere ţeapa EUP ALEX (Ioan-Alexandru BĂLAN); am informat şi GLOVO… ce partener şi-a luat!

Societatea EUP ALEX & DIANA TRANSPORT SRL (CUI/CIF: 41829422) a intrat în insolvenţă (la propria cerere) pe data de 1 aprilie 2021 (Dosarul nr.1430/30/2021) şi am semnalat prin mai multe articole faptul că administratorul Ioan-Alexandru BĂLAN a sustras vreo 3 milioane lei din firmă şi nu a achitat impozitele şi contribuţiile reţinute de la angajaţi, creanţa Fiscului fiind de 2.416.492 lei, sumă care include o componentă majoritară de stopaj la sursă.

I-am atras atenţia administratorului judiciar provizoriu LICHIDARE PATRIMONIU SPRL FILIALA TIMIŞOARA (Ştefan Ilie BUTUC – foto) că situaţia prezentată în Raportul privind cauzele insolvenţei este departe de cea reală, dar nu a avut nicio reacţie… ceea ce nu e chiar o surpriză, practicianul fiind în cârdăşie cu ţeparul BĂLAN.

Şi pentru că acest aşa-zis „specialist în insolvenţe” a ignorat mesajul transmis (probabil pe ideea „câinii latră, ursul trece” – ghinion, nu e totdeauna aşa!), am sesizat Fiscul şi judecătorul sindic. Nu ştiu ce s-a discutat la termenul de judecată din 8 iulie 2021, dar sigur este că AJFP Timiş a emis pe data de 16 iulie 2021 următoarea decizie:

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Timiş decide desemnarea în calitate de administrator judiciar a SCP START INSOLVENCY SPRL, pentru un onorariu lunar de 300 lei, exclusiv TVA şi un onorariu de succes de 1%, exclusiv TVA

Altfel spus, Fiscul i-a dat cu flit practicianului LICHIDARE PATRIMONIU SPRL FILIALA TIMIŞOARA… şi nu e exclus ca şi GLOVO să fi renunţat la „parteneriatul” cu BĂLAN. Mai exact, am informat GLOVO cu privire la activitatea firmei EUP ALEX & DIANA TRANSPORT SRL şi văd că BĂLAN nu mai pomeneşte nimic de acest parteneriat. În schimb, şi-a făcut pagină nouă de Facebook (aici) şi face angajări în mai multe oraşe din ţară.

O să sacrific eu câteva ore şi voi informa ITM-urile şi AJFP-urile din acele localităţi… să ştie cu cine au de-a face! (sursa foto: facebook.com)

CITIŢI ŞI:
Administratorul judiciar încearcă să acopere o golănie de cel puţin 2,5 milioane lei: stopaj la sursă, bani dispăruţi din conturi, dividende încasate în avans. Nu cred că o să reuşească… am sesizat Fiscul şi judecătorul sindic