POLI Iași: Mâine revine la actuala echipă de fotbal sigla consacrată… dacă e de acord Fiscul şi în nişte condiţii dubioase. Şi ce face cu ea?! (document ataşat)

După ce nu a reuşit să vândă mărcile şi palmaresul la un preţ stabilit nu se ştie cum de firma unui infractor (a fost condamnat pentru beţie la volan, ca să nu avem probleme la proces), lichidatorul judiciar al falitei FOTBAL CLUB POLITEHNICA IAŞI SA (CUI: 16764020), practicianul EUROBUSINESS LRJ SPRL, anunţă (în BPI) că Asociaţia CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL STUDENŢESC IAŞI (CUI/CIF: 14054272), «îşi arată disponibilitatea şi interesul pentru a prelungi contractul de licentă exclusivă încheiat în data de 10.07.2018».

Mai pe româneşte: entitatea juridică prin intermediul căreia îşi desfăşoară activitatea actuala echipă de fotbal doreşte SĂ ÎNCHIRIEZE PENTRU ÎNCĂ UN AN mărcile POLI Iaşi, adică vechea siglă… dar acceptă că nu mai poate folosi sigla dacă mărcile sunt vândute între timp!

Pentru că aşa e legea, pentru a se prelungi acest contract de închiriere este nevoie de votul creditorilor – al Fiscului în principal.

Prin urmare şi aşa deci… mâine, 11 august 2023, se întrunesc creditorii să aprobe «propunerea de prelungire a contractului de licentă privind activele necorporale: marca individuală, verbală şi marca individuală, combinată, aflate în patrimoniul debitorului FOTBAL CLUB POLITEHNICA IAŞI SA».

Nu o mai întind că e târziu şi vine Adunarea Creditorilor peste noi!

Ca o concluzie:
Dacă Fiscul se prezintă mâine şi este de acord, actuala echipă mai poate folosi încă un an sigla veche/consacrată. Un an dacă, aşa cum am spus, nu o cumpără cineva între timp!

Nu sunt un specialist în fotbal, dar am înţeles de la unii suporteri că marca/sigla actuală a fost anunţată la FRF/LPF şi nu mai poate fi schimbată în actualul sezon.

Dacă e aşa, de ce o mai închiriază actuala echipă? Şi dacă o poate înlocui ACUM pe asta de acum, despre care nu ştie nimeni cât a costat, ce se întâmplă dacă prin ianuarie-februarie (2024) cumpără cineva mărcile „vechi”?

DOCUMENT ATAŞAT:
FC POLITEHNICA IAŞI – Adunarea Creditorilor (propunere de prelungire a închirierii mărcilor)

CITIŢI ŞI:
SCANDALUL CĂLUŢILOR! Selecţia de oferte a fost anunţată pentru evaluarea mărcilor DECĂZUTE… dar Raportul de evaluare se referă la mărcile NOI… care NU AU FOST UTILIZATE NICIODATĂ de vechea echipă de fotbal! Lichidatorul judiciar a pierdut mărcile ORIGINALE şi tot încearcă să ascundă această ispravă! Ionel IONIŢĂ, patronul GETYKA FINANCIAR, nu deţine acreditare pentru evaluarea activelor necorporale… dar în schimb are o condamnare „pentru săvârşirea unei infracţiuni cu intenţie” (documente ataşate)