MOPAN: Sentinţa şi Notificarea privind deschiderea procedurii de insolvenţă (documente ataşate)

0

Pe 15 februarie 2018, Tribunalul Vaslui a dispus deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei MOPAN SA Vaslui (CUI: 3177520) – Dosarul nr.2025/89/2017. Chiar dacă am semnalat evenimentul chiar în ziua producerii, cred că pentru numeroşii creditori ai firmei de panificaţie (vorba vine, că nu mai produce decât pierderi, datorii… şi dividende pentru nişte şmecheri) sunt de interes sentinţa pronunţată de judecătorul sindic Diana Elena SÎRGHI şi notificarea publicată de administratorul judiciar provizoriu ROVIGO SPRL (Ana-Aura DELEANU), motiv pentru care le public/ataşez.

Celor care au de recuperat bani de la MOPAN SA, precum şi administratorului judiciar (chiar dacă are probleme cu legea!), le recomand să citească şi articolul „SUPER-GOLĂNII! Dividende de 3 milioane lei «pe cadavrul» MOPAN; «clona» MOPAN SUCEAVA a preluat active de la firma-mamă… dar şi HOTELUL RACOVA!„, o dovadă clară de prejudiciere a intereselor creditorilor (eventual şi ale acţionarilor). De la practicianul Ana-Aura DELEANU, aştept şi un punct de vedere… măcar în raportul privind cauzele insolvenţei! (sursa foto: jurnalul.ro)

DOCUMENTE ATAŞATE:
MOPAN SA – Sentinţă de deschidere a procedurii insolvenţei în formă generală

MOPAN SA – Notificare privind deschiderea procedurii de insolvenţă

CITIŢI ŞI:
SUPER-GOLĂNII! Dividende de 3 milioane lei „pe cadavrul” MOPAN; „clona” MOPAN SUCEAVA a preluat active de la firma-mamă… dar şi HOTELUL RACOVA!LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.