POLI IAŞI: Lichidatorul refuză să spună dacă s-a prelungit contractul de închiriere pentru sigla consacrată… şi susţine că suporterii trebuie să-i mulţumească pentru că „echipa a jucat cu emblema aceasta ultimii ani”. Şi a mai zis că Neculai CIULU „nu a scos o vorbă despre deţinerea unor documente sau alte informaţii. Apare acum”

La finalul săptămânii trecute (pe 10 august 2023, mai exact), am anunţat că «Mâine revine la actuala echipă de fotbal POLI IAŞI sigla consacrată» AICI.

Pentru că a intervenit vacanţa nesimţită a bugetarilor, Procesul Verbal al Adunărilor Creditorilor FOTBAL CLUB POLITEHNICA IAŞI SA (CUI: 16764020) din 11 august 2023 nu a putut fi publicat în BPI.

Azi, 14 august 2023, o zi lucrătoare pentru oamenii care chiar muncesc, am solicitat lichidatorului judiciar EUROBUSINESS LRJ SPRL să publice acest document pe site-ul lrj.ro… sau să îl transmită pe mail la SUPERVIZOR, „pentru a fi publicat, comunicat celor interesaţi”.

Am avut un dialog ceva mai lung cu Eduard PASCAL (reprezentantul EUROBUSINESS LRJ SPRL), nu consider că a fost privat din moment ce s-a purtat prin intermediul adresei de mail SUPERVIZOR.ro.

Până la ora aceasta (18:30) nu a dorit să comunice celor interesaţi ce s-a întâmplat la Adunarea Creditorilor, a zis doar că eu sunt „un nenorocit” şi, prin urmare, nu are cum să-mi transmită documentul respectiv («dacă suntem „incompetenţi” aşa cum ne-aţi definit în toate articolele dvs. de ce ne mai solicitaţi documente?»).

Dialogul a fost ceva mai lung, la un moment dat i-am atras atenţia specialistului în insolvenţe că nu a recunoscut niciodată că a pierdut mărcile… şi PROBABIL le-a reînregistrat datorită SUPERVIZOR.ro… şi că sigla (din marcă) «nu e din 1945 (cum suSţine el – n.r.), a scris Neculai CIULU, fost preşedinte, că e din 2002 şi a fost votată în Consilul Local Iaşi».

Şi acesta a fost răspunsul (am pus eu diacritice):

  • În primul rând, închirierea mărcii şi faptul că această echipa a jucat cu emblema aceasta ultimii ani, ni se datorează! Şi vă reamintesc că la un anume moment primeam mulţumiri publice şi aprecieri.
  • În toţi aceşti ani, d-nul. Ciulu nu a scos o vorbă despre deţinerea unor documente sau alte informaţii. Apare acum… după un întreg război purtat de noi prin instanţe cu LPF şi FRF. Este uşor să stai pe margine şi să comentezi.

A zis ceva şi de evaluator: „Evaluările nu sunt de competenţa noastră, a fost selectat un evaluator de către creditori, iar Raportul a fost depus la instanţă, semnat de doi evaluatori şi acceptat de creditori”… plus „Putem noi să răspundem în locul evaluatorului?”.

În ciuda insistenţelor, a refuzat să spună dacă măcar s-a întrunit Adunarea Creditorilor care trebuia să voteze prelungirea contractului de închiriere.

„Insistenţele” au fost astea:

  • Bănuiesc că Fiscul, fiind în grevă, nu a transmis punct de vedere pentru Adunarea Creditorilor. De asta „ascundeţi” procesul verbal?
  • Care e diferenţa între azi şi miercuri? Sau vă propuneţi să nu publicaţi nimic până la o nouă reconvocare?

Prin urmare şi aşa deci… nu am reuşit să aflu dacă s-a prelungit contractul de închiriere pentru „Căluţi”. Pentru cei vechi, că despre cei noi nu ştie nimeni cât au costat.

Dacă speraţi că o să fiţi mai convingători, acestea sunt adrese de mail PUBLICE ale lichidatorului judiciar care se ocupă de mărcile POLI IAŞI: eduard.pascal@lrj.ro, office.is@lrj.ro, vanzari@lrj.ro.

LEGENDĂ FOTO:
Eduard PASCAL (EUROBUSINESS LRJ SPRL) în stânga, Ionel IONIŢĂ (patron GETYKA FINANCIAR) în dreapta

CITIŢI ŞI:
SCANDALUL CĂLUŢILOR! Selecţia de oferte a fost anunţată pentru evaluarea mărcilor DECĂZUTE… dar Raportul de evaluare se referă la mărcile NOI… care NU AU FOST UTILIZATE NICIODATĂ de vechea echipă de fotbal! Lichidatorul judiciar a pierdut mărcile ORIGINALE şi tot încearcă să ascundă această ispravă! Ionel IONIŢĂ, patronul GETYKA FINANCIAR, nu deţine acreditare pentru evaluarea activelor necorporale… dar în schimb are o condamnare „pentru săvârşirea unei infracţiuni cu intenţie” (documente ataşate)