ATENŢIE! Ţeparul Alexandru Liviu CAZACU a înfiinţat firma DIMCON ROMANIA

Am scris şi tot am scris despre ţeparul Alexandru Liviu CAZACU (foto), un gunoi (de 25 de ani) cu domiciliul oficial în satul Alioş, comuna Maşloc, judeţul Timiş – AICI, de exemplu.

Cu toate acestea şi cu toate că se vorbeşte de un dosar penal deschis în urmă cu mai mult de doi ani, acest individ reuşeşte să păcălească în continuare multă lume, în special prin contractarea unor lucrări mici (de construcţii), încasarea avansurilor… după care dispare. Nu se sfieşte nici să dea bilete la ordin fără acoperire în cazul în care achiziţonează anumite produse.

Pe 7 august 2020, Alexandru Liviu CAZACU a înfiinţat o nouă firmă, care se numeşte DIMCON ROMANIA SRL (CUI/CIF: 42887405) şi are sediul social în Timişoara, bd.Liviu Rebreanu nr.30, biroul nr.9 şi 14, et.2, ap.3 (aşa figurează la Registrul Comerţului).

Şi-a făcut şi o aşa-zisă pagină de prezentare – AICI, iar numărul de telefon afişat este 0763-529844; la Registrul Comerţului a declarat numărul 0758-297844.

Nu vă faceţi iluzii, nu s-a decis să devină un tip constit, deja a început să ţepuiască şi cu DIMCON ROMANIA SRL! 

CITIŢI ŞI:
ALEXANDRU LIVIU CAZACU a mutat ţepele pe firma TRABAG VEST. Tribunalul Timiş a respins cererea de atragere a răspunderii personale în cazul falimentului A&A CAZACU GROUP!

Atenţie la firmele cu sediul social… acasă la CAZACU! Una este în insolvenţă, alta testează biletele la ordin fără acoperire, iar a treia abia a fost înfiinţată