JUZ CONSTRUCT: Ce bunuri şi ce contracte are firma ţeparului Constantin MĂZĂRIANU; administratorul judiciar recunoaşte că sunt 17 creditori neincluşi în tabelul preliminar… şi precizează că a sugerat unor promitenţi-cumpărători să nu se înscrie la masa credală! Pentru selectarea evaluatorului patrimoniului debitoarei… a fost publicat un anunţ într-o gazetă locală (document ataşat)

JUZ CONSTRUCT SRL Iaşi (CUI/CIF: 39815662) – firmă controlată de evazionistul Constantin MĂZĂRIANU (foto) – a intrat în insolvenţă pe 9 iunie 2022. „Cu ocazia” termenului de judecată din 30 septembrie 2022, administratorul judiciar EUROBUSINESS LRJ SPRL a întocmit un raport de activitate, document pe care îl regăsiţi integral AICI.

Practicianul recunoaşte faptul că mai sunt numeroşi creditori neincluşi în tabelul preliminar şi susţine că ar fi întocmit ADIŢIONAL LA TABEL PRELIMINAR… trimis spre publicare în BPI. A zis minciuna aceasta pe 27 septembrie, data raportului (până pe 30 septembrie nu a apărut nimic în BPI)!

EUROBUSINESS LRJ SPRL prezintă lista bunurilor mobile şi imobile ale debitoarei, menţionează că există persoane care au plătit parţial sau integral preţul unor apartamente care nu există şi mai spune că a sugerat altor clienţi ai JUZ CONSTRUCT SRL să nu se înscrie la masa credală… „având în vedere stadiul avansat al lucrărilor şi estimările cu privire la existenţa posiblităţii reale de procurare a resurselor financiare necesare finalizării lucrărilor”!

În ceea ce priveşte «organizarea unei selecţii de oferte privind contractarea serviciilor unui evaluator», administratorul judiciar precizează că a publicat un anunţ într-o publicaţie locală… şi atât, ceea ce „miroase a şmen”. Să vorbească cu Victoria PUIU, că are ea un coleg de birou care face evaluări! (detalii AICI)

Următorul termen de judecată în Dosarul de insolvenţă nr.1168/99/2022, al debitoarei JUZ CONSTRUCT SRL Iaşi, este programat pe 9 decembrie 2022. (sursa foto: dezvaluirea.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
JUZ CONSTRUCT SRL – Raport de activitate al administratorului judiciar (septembrie 2022)

CITIŢI ŞI:
JUZ CONSTRUCT: Fiscul s-a făcut scut pentru ţeparul Constantin MĂZĂRIANU… acuzat de: avansuri de trezorerie de peste 4 milioane lei, transferuri patrimoniale în decembrie 2021 şi plăţi către asociat după intrarea în insolvenţă: videochat-ul VIXEN’S şi „matroana” BODEA apar în calitate de creditori pe portalul instanţelor… nu şi în tabelul preliminar; EUROBUSINESS LRJ nu a publicat Raportul privind cauzele insolvenţei