Profit de 1,47 milioane lei pentru MAMMA MIA… crâşma care „a spăguit” poliţiştii cu ciorbe şi pizza… şi care s-a făcut proprietar pe o parte dintr-un parc!

E mare vânzoleală în Capitala Moldovei cu privire la reţinerea unor poliţişti de la Rutieră şi a unor angajaţi de la pizzeria „Mamma Mia”… pentru nişte „şpăgi” constând în pizza şi ciorbe. Comunicatul DNA este AICI.

Sunt de acord că nu e ok să reţii şi să mai propui şi arestarea unui director şi a unui angajat de la MAF FORCE SRL Iaşi (CUI: 18261475), societatea care deţine pizzeria/restaurantul „Mamma Mia” din Iaşi… dar probabil nu şpaga pentru poliţişti e miza!

Am spus că nu e OK să fie reţinuţi/arestaţi nişte angajaţi… pentru că nu cred că au făcut… ceea ce au făcut… de capul lor!

MAF FORCE SRL îl are ca unic asociat şi administrator pe Florin MARCU, iar anul trecut a înregistrat un profit net de 1.473.902 lei, la o cifră de afaceri de 34.014.125 lei.


MAF FORCE SRL („Mamma Mia”) – rezultate financiare 2019

Ca speculaţie, cred (sau îmi place să cred) că DNA vrea să afle dacă a existat cineva care a luat pizza şi ciorbe pentru spaţiul din parcul central al municipiului Iaşi… atribuit/concesionat firmei MAF FORCE SRL. Pentru că, da, a fost o golănie. Dacă a fost sau nu acoperită în acte… cred că o să vedem acum!

Şi cred că povestea despre confuzia legată de un (alt) poliţist… a fost doar o fentă! (sursa foto: iasi.fest.ro)

CITIŢI ŞI:
300 de angajaţi şi profit de 200.000 euro la cea cunoscută pizzerie din Iaşi