RAMFI INSTAL: Văduva (veselă?) ŢIPLEA s-a întristat! Instanţa a anulat creanţa de 1,3 milioane lei; creditorul WATTVISOR ar trebui să înlocuiască de urgenţă lichidatorul judiciar AD PRO MANAGEMENT

RAMFI INSTAL SRL Moşniţa Veche/Nouă (CUI/CIF: 14447891) a intrat direct în faliment pe data de 14 iulie 2022 (la propria cerere, Dosarul nr.2635/30/2022), iar în sentinţa privind deschiderea procedurii se precizează că „din documentele contabile, rezultă datorii în cuantum de 129.078 lei”… şi nu se pomeneşte nimic de activele imobilizate de 592.116 lei şi activele circulante de 967.930 lei, din care 852.540 lei în casă şi conturi la bănci, care apar în bilanţul aferent exerciţiului financiar 2021.

În ciuda acestor cifre oficiale, tabelul preliminar al creanţelor a prezentat o masă credală de 1.419.000 lei… cu o creanţă a posibilei moştenitoare Maria Nicoleta ŢIPLEA (persoană minoră) de 1.306.784 lei, care reprezintă «datorii firmă, conform balanţă verificare», iar ulterior lichidatorul judiciar AD PRO MANAGEMENT SPRL (numit la propunerea debitoarei) a precizat că ar fi „drepturi asociat, conform evidenţe contabile„… iar a treia oară a menţionat «Creditare firmă, conform acte contabile»!

Creanţa invocată de minora Maria Nicoleta ŢIPLEA – reprezentată în dosar de Maria Elena ŢIPLEA (foto) – a fost contestată, iar decizia instanţei este următoarea:

  • Dispune eliminarea de la masa credală a creanţei de 1.306.784 lei înscrisă în favoarea creditoarei ŢIPLEA Maria Nicoleta.
  • Obligă intimata ŢIPLEA Maria Nicoleta să plătească către contestatoarea MUTU Ramona Cristina suma de 12.450 RON reprezentând cheltuielile de judecată.

Această decizie a instanţei a avut la bază Raportul de expertiză contabilă judiciară întocmit de expert contabil Dana Maria CRAIOVAN, document în care se precizează foarte clar:

NU există operaţiuni şi nici documente contabile care stau la baza creanţei creditorului ŢIPLEA Maria Nicoleta

Lichidatorul AD PRO MANAGEMENT SPRL – practician pentru care falsul creditor ŢIPLEA a votat un onorariu indecent de 5.000 lei/lună (plus 6% din eventualele încasări) – nu se grăbește să publice tabelul preliminar rectificat şi nici nu pare interesat să verifice bilanţul pentru 2022, care prezintă nişte dubioase cheltuieli de 712.980 lei… şi venituri de numai 4.707 lei. Culmea! Aşa mânărit cum este, bilanţul menţionează datorii de numai 163.286 lei… nu 1,4 milioane lei (masa credală)!

Ţinând cont de faptul că a rămas creditor majoritar (pentru că AJFP Timiş nu s-a deranjat să efectueze o inspecţie fiscală), societatea WATTVISOR SRL Timişoara (CUI/CIF: 15306939, administratori: Septimiu Aurel NICOLAŞ şi Daniela NICOLAŞ) ar trebui să efectueze de urgenţă demersurile necesare pentru înlocuirea ticălosului lichidator judiciar AD PRO MANAGEMENT SPRL cu un practician onest şi care să fie recompensat cu un onorariu decent. (sursa foto: facebook.com/gianina.maran)

CITIŢI ŞI:
Falimentul RAMFI INSTAL… şi mizerabilul lichidator judiciar AD PRO MANAGEMENT! A fost achitată o creanţă chirografară… probabil cu banii furaţi din firmă, iar practicianul a publicat „tabel definitiv”… deşi contestaţiile pentru cel preliminar nu au fost soluţionate nici măcar de prima instanţă